Okategoriserad

Me Made May 2020

Snart är det maj och Me Made May! Kommer du att delta i år och i såfall hur?

Jag kommer delta för andra året, men på ett lite annat sätt. Förra året var mitt första år och mitt mål var att sy mera. Det gick katastrofalt dåligt. Tror jag lyckades sy ett plagg…

I år kommer jag delta, men inte med bilder på kläder jag gjort. För tillfället bor jag i mina Fieldfare joggers, och att lägga upp en bild på dem varje dam kommer bli lite enformigt… Min ”pledge” för i år är att visa hur du kan anpassa dina mönster för din kropp! Eller för ditt barns eller babys kropp. Jag siktar på att tre gånger i veckan göra ett inlägg om mönster-hacks! Jag kommer att börja skriva om hur du kan använder och justera mina Fieldfare joggers mönster (som du hittar här), sedan allmänna passformsjusteringar på byxor och därefter gå vidare till andra plagg. Mitt mål är att fortsätta med detta även efter maj, för en månad räcker inte till att täcka allt såklart. Men det är en början och jag hoppas du vill följa detta!

Bild från bloggen So, Zo what do you know

Vill du läsa mer om vad Me made May är? Gå in på bloggen So, Zo what do you know, grundaren av denna utmaning och läs mer!

Lämna ett svar