Okategoriserad

Testsömmerskor sökes för baby, barn och dam joggers

Uppdatering: Ansökning om testsömmerskor är nu stängd! Tusen tack för alla ansökningar, så roligt att intresset varit så stort!Jag kommer att kontakta alla under dagen och morgondagen.

Äntligen är det dags för testning av mina mönster! Jag hoppas det finns ett intresse därute att hjälpa kontrollera, korrekturläsa och prova mina mönster!

Baby joggers till vänster och barn och dam joggers till höger

Fieldfare joggers

Det som är redo att testas är Fieldfare Joggers för baby, barn och dam.

  • Baby joggers är i storlek 50-92. De har en bred mudd i midjan och mudd i benen. Den har inga fickor och passformen är anpassad för att ha blöja
  • Kids joggers är i storlek 92-140. De har fickor och en midja med resår i. Midjan finns i två alternativ, den ena där mudden har rynk och den andra utan rynk.
  • Dam joggers är storlek 32-56. De har fickor och en midja med resår i. Midjan finns i två alternativ, den ena där mudden har rynk och den andra utan rynk.

Passform

Passformen är ”regular” för alla tre. Vidden över stuss och ben är större än kroppsmåtten. Jag kommer att skicka ut en storlekstabell till testarna så de lätt kan hitta sin närmaste storlek.

Tyg

Mönstren är konstruerade för joggingtyg och muddväv i midjan och benavslutet. Joggingtyget bör ha ca 40% stretch och jag rekommenderar en muddväven med elastan i för bättre återhämtning (speciellt för baby joggers som inte har någon resår i midjan). För barn och dam byxan behövs en resår, 4 cm brett för barn och 5 cm brett för dam.

Svårighetsgrad

Baby joggers har svårighetsgrad ”lätt” och barn och dam joggers har ”medium”. Barn och dam har några extra sömnadssteg i och med fickan och resåren i midjan. Men, jag har skrivit en instruktion med både text och bilder så även en nybörjare ska kunna sy dessa! (Det är tanken i alla fall och jag hoppas det finns någon nybörjare som vill testa och se om instruktionerna är tillräckligt tydliga!)

Testprocessen

Om du är intresserad att vara med och testa så skicka ett mejl till mig på info@formgivningochmonster.se eller ett DM via Instagram. Skriv vilken modell och storlek du vill testa. På fredagen den 13’e mars kontaktar jag alla utvalda testare och mejlar över PDF-filerna för mönstret och instruktionerna. Jag kommer även skicka med ett frågeformulär om hur du upplevde passformen, instruktionerna osv.

Deadline för kommentarer kommer vara måndagen den 23 mars.

Detta är enbart till för att testa passform, PDF-mönstret, instruktionerna, bilderna etc. All er feedback och förslag kommer vara mycket uppskattade! Det är första gången jag gör ett PDF-mönster, så jag vill verkligen ha er åsikt! Testet görs inte i ”marknadsföringssyfte”, jag kräver inga stylade bilder, inlägg eller liknande. Du behöver alltså inte ha något Instagram konto eller blogg för att delta, det är dina åsikter och erfarenhet jag behöver. Skulle det vara något passformsproblem vill jag gärna att du skickar en bild på det, men den bilden stannar hos mig. (Om du tar bilder som du vill att jag senare delar via mina kanaler och taggar dig så gör jag det såklart gärna också!)

Jag kommer att skapa en privat facebook-grupp och bjuda in alla testare för att lättare kunna föra en diskussion med er. Skriv med andra ord också vad du heter på facebook så jag hittar dig! Det är helt frivilligt att gå med i den gruppen.

Som ersättning kommer du få det färdiga mönstret efter publicering. Förhoppningen är att i framtiden kunna ge ersättning för materialkostnader, men tyvärr är det inte möjligt i dagsläget.

Tipsa gärna vidare om du har en syvän som skulle vara intresserad! Er hjälp kommer vara otroligt uppskattade av mig!

6 Comments

Lämna ett svar