Okategoriserad

Mönster lansering!

Hurra, äntligen är det dags för lansering! Nu kan ni hitta Fieldfare joggers för dam, barn och baby här på min Etsy shop.

Fieldfare joggers är en klassisk joggersmodell. Dam och barn varianten har ficka, mudd med resårband i midjan och en bred mudd i benöppningen. Det finns två varianter på midjan, en där midjemudden är utan rynk och en där midjemudden blir ihoprynkad av resåren.

Baby varianten har en extra bred mudd i midjan som kan vikas ut när barnet växer. Den har också mudd i benöppningen och rum för blöja.

Passformen är avslappnad och bekväm för alla tre modeller. Mitt fokus har varit att göra sköna plagg som man obehindrat kan röra sig i. Detta är ett perfekt basmönster som du själv kan variera och göra till ditt. Följ med här på bloggen så kommer jag att visa olika ”hacks” du enkelt kan göra hemma.

Storlekar:
Dam: EUR 32-56
Barn: 92-140
Baby: 50-92

Material rekommendation:
Joggingtyg med minst 30% stretch och muddväv för midja- och benmuddar.

PDF-mönstret
Detta mönster är skapat så att varje storlek är i olika lager och olika färger. Både A4/Letter och A0 finns i två versioner. Den ena versionen innehåller enbart sömsmånslinjer och den andra innehåller både sylinjer och sömsmånslinjer. Sömsmånen är 1cm.

Foto: MalenaMi

Hoppas du gillar mönstret, snart kommer även den engelska versionen. T-shirten ni ser på bilderna är Hazelhen Tee som också kommer att lanseras inom kort!

Lämna ett svar