Okategoriserad

Sommar kollektion med Flora L

Jag hoppas du har haft en fantastisk sommar med massor av roliga syprojekt. Nu har jag en spännande nyhet! Jag och Flora L har gjort ett samarbete och vi har ett erbjudande för dig! Deras linnetyger och mitt PDF mönster Hummingbird är en perfekt kombination och fram till söndagen den 14 augusti erbjuder vi 25% rabatt på båda! Använd koden HUMMINGBIRD2021 för de vackra tygerna i deras webshop och i min Etsy shop för PDF mönstret på Hummingbird tunikan och byxan.

Bild: Malena Björndahl

Detta var ett riktigt roligt projekt att sy! Tyget var lätt att jobba med och man kände verkligen att detta var ett tyg i bra kvalité. Vikten är 185 gsm och är perfekt till tunikor, klänningar, blusar eller byxor. Judith (som du hittar på Instagram @flora.l.design ) använde två olika tyger på sin tunika och hade även sytt en hårsnodd, det perfekt projektet för resttyger!

Bild: Malena Björndahl

Hummingbird mönstret är ett samarbete med Malena Björndahl  @malenami . Hon har ett så bra öga för design, kläder och fotografering. Judith och jag träffade henne på stranden där hon tog dessa fantastiska bilder.

Bild: Malena Björndahl

Ett stort tack till både Judith och Malena, det var så härligt att jobba tillsammans med er!

Detta erbjudande gäller fram till den 14 augusti.

Bild: Malena Björndahl